ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Μαυρομιχάλη 95-97, 11472 Αθήνα

210-3615432

info@grortho.gr

grortho.gr at facebook

4 days ago  ·  

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ο.Ε.Ε. - Ο.Ε.Β.Ε. - Ε.Σ.Ο.Ε.

Γνωριμία με τους εισηγητές του συνεδρίου

ΦΟΙΒΟΣ ΜΑΔΙΑΝΟΣ

Ορθοδοντική και Περιοδοντολογία.

CV

Ο κ. Φοίβος Μαδιανός είναι Καθηγητής Περιοδοντολογίας και Πρόεδρος στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Εργαστηρίου Περιοδοντολογίας, καθώς επίσης και Διευθυντής της Μονάδας Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής.

Είναι Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της European Federation of Periodontology, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος της European Federation of Periodontology (2015), και member of the Executive Committee της EFP (2011-2016). Έχει διατελέσει Board member of the Continental European Division of the IADR (2010-2013).

Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 70 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει λάβει διεθνή βραβεία για την ερευνητική του δραστηριότητα, όπως το "Hans-R. Mülhemann Research Prize" από την Swiss Society of Periodontology το 1997, το "Anthony A. Rizzo Award" από την IADR το 2004 και το "Clinical Research Award" από την American Academy of Periodontology το 2006.

Πληροφορίες - εγγραφές: grortho.gr/21st-national-conference/
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ο.Ε.Ε. - Ο.Ε.Β.Ε. - Ε.Σ.Ο.Ε.

Γνωριμία με τους εισηγητές του συνεδρίου

ΝΕΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗ

Μελέτη της ακριβούς τοποθέτησης ορθοδοντικών αγκίστρων. Σύγκριση τριών διαφορετικών μεθόδων.

CV

O Νέαρχος Παναγή είναι Ορθοδοντικός. Του απονεμήθηκε ο τίτλος του Χειρουργού Οδοντιάτρου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(1992-97). Έχει λάβει υποτροφία από το IKY για την εξαιρετική του επίδοση ως φοιτητής. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Tel-Aviv στο Ισραήλ (1998-2001). Επιπλέον του απονεμήθηκε Master’s Degree in Orthodontics από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Ασχολείται αποκλειστικά με την Ορθοδοντική και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Γλωσσική Ορθοδοντική και την Ψηφιακή Ορθοδοντική. Είναι παντρεμένος και έχει 6 παιδιά.

Πληροφορίες - εγγραφές: grortho.gr/21st-national-conference/
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ο.Ε.Ε.-Ο.Ε.Β.Ε.- Ε.Σ.Ο.Ε.

Στο πλαίσιο του θεσμού της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, σας παραθέτουμε έγγραφο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη μοριοδότηση των συμμετεχόντων στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο.

Η παρακολούθηση και των τριών ημερών της εκδήλωσης εξασφαλίζει 17 Μόρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Μ.Ε.Ε.Ο.), ενώ θα δίνεται 1 επιπλέον μόριο σε όσους συναδέλφους έρχονται από την περιφέρεια.

Πληροφορίες και εγγραφή: grortho.gr/21st-national-conference/
... See MoreSee Less

6 days ago  ·  

Ορθοδοντική εταιρεία της Ελλάδος