Πληροφορίες συνεδρίου


Ημερομηνία Διεξαγωγής 2-4 Δεκεμβρίου 2022

Εγγραφή

Μπορείτε να εγγραφείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με βάση τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμορφώνονται με κάθε αλλαγή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ανακοινώνεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Υβριδική Μορφή

Σε κάθε αίθουσα συνεδρίου με φυσική παρουσία, ο επιτρεπόμενος αριθμός συνέδρων περιορίζεται με βάση τη χωρητικότητα της αίθουσας και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας. Για την εγγραφή με φυσική παρουσία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι αιτήσεις θα ικανοποιούνται εφόσον υπάρχει πληρότητα. Οι υπόλοιποι εγγραφόμενοι, εφόσον κλείσει η φόρμα που αφορά στη φυσική παρουσία, θα παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακά.


ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος στα πλαίσια ενίσχυσης της ερευνητικής δραστηριότητας από νέους συναδέλφους, έχει θεσπίσει βραβεία αριστείας.

1. Βραβείο Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος για την καλύτερη ελεύθερη ανακοίνωση στο ετήσιο Συνέδριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος [500€], και

2. Βραβείο Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος για την καλύτερη ηλεκτρονική αναρτημένη παρουσίαση [e-poster] στο ετήσιο Συνέδριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος [300€].

Τα βραβεία αριστείας δίδονται σε κύριους ερευνητές που έχουν πραγματοποιήσει ερευνητικές ή κλινικές εργασίες με γνωστικό αντικείμενο την Ορθοδοντική. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να στείλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά με βάση τις οδηγίες υποβολής εργασιών μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2022.


Γλώσσα

Όλες οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά. Μεμονωμένες διαλέξεις είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν στην Ελληνική γλώσσα όπως θα επισημαίνεται στο πρόγραμμα του Συνεδρίου.


Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με βάση τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία.
Η είσοδος των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα πραγματοποιείται με όποιο μέτρο και υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ανακοινώνεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Εμπορική έκθεση

Θα υπάρχει μεγάλη εμπορική έκθεση ορθοδοντικών υλικών και μηχανημάτων.

Τόπος διεξαγωγής

Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Athenaeum Intercontinental Athens
Λεωφόρος Συγγρού 89-93
11745 Αθήνα
+30 210 920 6000
http://athenaeum.intercontinental.com/

Κρατήσεις δωματίων στο Athenaeum Intercontinental Athens

Είναι δυνατή η απευθείας κράτηση δωματίων στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Παρακαλείσθε όπως δηλώνετε ότι πρόκειται να παρακολουθήσετε το Συμπόσιο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος, ώστε να τύχετε ειδικής τιμής.


Γραμματεία Συμποσίου

Η Γραμματεία του Συμποσίου στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, θα είναι ανοικτή από την Παρασκευή, 02.12.2022 έως και την Κυριακή, 04.12.2022 από 08:00 έως
17.00.


Γραμματεία πριν και μετά το συμπόσιο

Τα γραφεία της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος.