ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Ε.Ε.


 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος να σας προσκαλέσει στο 17ο Διεθνές Συμπόσιό της, το οποίο θα λάβει χώρα στις 7-8 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στη Βουλιαγμένη.

Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, όσο και με διαδικτυακή μετάδοση, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία Covid-19.

Με στόχο μία διοργάνωση η οποία θα διευρύνει τους επιστημονικούς και τους κλινικούς μας ορίζοντες, η οργανωτική επιτροπή του Συμποσίου ετοίμασε ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ποικίλη θεματολογία που θα παρουσιαστεί από διακεκριμένους ομιλητές διεθνούς φήμης. Παράλληλα, με το κύριο πρόγραμμα του Συμποσίου, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός για την καλύτερη ηλεκτρονική αναρτημένη ανακοίνωση [e-poster].

Την Παρασκευή 6 Μαίου 2022 θα πραγματοποιηθεί επιπλέον προσυνεδριακό σεμινάριο με ομιλήτρια την Dr. Julia Haubrich, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν σε βάθος σε διαφορετικές πλευρές της θεραπείας με διαφανείς νάρθηκες.

Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το 17ο Διεθνές Συμπόσιο θα μοριοδοτηθεί με βάση το σύστημα Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Μ.Ε.Ε.Ο.).

Και φέτος, παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα θα λειτουργεί εμπορική έκθεση, στην οποία θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες υπηρεσίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για την άσκηση της Ειδικότητας της Ορθοδοντικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος θέλει να ευχαριστήσει όσους συντελέσαν στην άρτια προετοιμασία και οργάνωση του Συμποσίου και πιστεύει ότι το πλούσιο επιστημονικό του πρόγραμμα θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνέδρων που θα το παρακολουθήσουν.

Προσβλέποντας στην ανταλλαγή σκέψεων για τα θέματα του προγράμματος του Συμποσίου καθώς και στη ευκαιρία να βρεθούμε ξανά δια ζώσης σε αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Αναπληρωτής Καθηγητής Ελευθέριος Γ. Κακλαμάνος
Πρόεδρος, Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος